onderscheiden verhaal als header2

Kersverse teksten

Heb jij:

Ideeën voor je website of nieuwsbrief maar krijg je die niet op papier?
Behoefte aan een sparringpartner die precies naar boven krijgt wat jij niet kunt verwoorden?
Het liefst een tekstschrijver die in het hoofd van de lezer kruipt?

Maak gebruik van mijn expertise als tekstschrijver en -coach en krijg de tekst die precies zegt wat jij wilt vertellen!

Door mijn achtergrond als theaterschrijver weet ik als geen ander dat een goed verhaal helpt om een boodschap helder over te brengen. Zoals ik met een regisseur in gesprek ga voor een nieuwe voorstelling, ga ik met jou het gesprek aan voor jouw tekst. Ik vind het belangrijk om met je mee te denken over wat je wilt vertellen en hoe je dat vertelt. Samen zoeken we naar de kern van je verhaal en kijken we wat voor een tekst daar het beste bij past.