onderscheiden verhaal als header2

Een redacteur op afroep

Heb jij:

Een blog geschreven maar twijfel je er over of de tekst wel lekker loopt?
Een brief die er volgende week uit gaat maar die je nog niet wervend genoeg vindt?
Een andere tekst die nog een laatste kritische blik kan gebruiken?

Koop een strippenkaart en krijg een redacteur op afroep! Als jouw persoonlijke redacteur maak ik je tekst aantrekkelijker en beter leesbaar. Ook kun je een tekst bij me neerleggen met een specifieke vraagstelling. Wil je bijvoorbeeld een situatie schetsen in je tekst maar weet je niet hoe je dit op een beeldende manier moet verwoorden? Ik zorg dat je lezers het helemaal voor zich zien.

Iedere ondernemer krijgt van mij voorafgaand aan de redactie een goede, complete digitale uitvraag over de tekst en wat hij of zij met die tekst wil bereiken. Zo krijg je altijd de redactie die het beste bij je past.

Hoe werkt een strippenkaart?

Voor het redigeren van bestaande teksten maak ik gebruik van een strippenkaartmodel. Er zijn drie soorten strippenkaarten beschikbaar. Hoe groter de strippenkaart, hoe lager de prijs per strip.

3 strippen €275,00 exclusief 21% btw
5 strippen €445,00 exclusief 21% btw
10 strippen €875,00 exclusief 21% btw

De redactiestrippenkaart werkt als volgt:

1 strip Een tekst van een half A4 (maximaal 225 woorden)
2 strippen Een tekst van één A4 (maximaal 450 woorden)
3 strippen Een tekst van twee A4 (maximaal 900 woorden)
4 strippen Een tekst van drie A4 (maximaal 1350 woorden)

Bij de redactiestrippenkaart is per tekst één correctieronde opgenomen. Een strippenkaart is een jaar geldig vanaf de datum van de aankoop.

Hoe gaat de redactie in zijn werk?

Stap 1

Als je de tekst hebt gestuurd, ontvang je van mij een document met vragen. Dit document is bedoeld om een beter beeld te krijgen van wat er met de tekst moet gebeuren. Hierin staan vragen over de aanspreekvorm, de gewenste call-to-action,  de tone of voice, etc.

Stap 2

Als je het document retour hebt gestuurd, ga ik aan de slag met de redactie van de tekst. Het liefst laat ik teksten steeds een nachtje liggen. Door tussendoor afstand te nemen, zie je het beste wat een tekst nodig heeft en hoe deze kan worden verbeterd.

Stap 3

Je ontvangt van mij de geredigeerde versie van de tekst. In deze mail vind je ook een overzicht van jouw strippenkaarttegoed.

Is de tekst toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan ga ik gewoon nog een keer voor je aan de slag. Per tekst heb je recht op één extra redactieronde.

Redacteur op afroep, strippenkaart voor redactie

Schaf vandaag nog je strippenkaart aan!

Maak gebruik van een persoonlijke redacteur op afroep