onderscheiden verhaal als header2

Je onderneming als roman

Publiceer jij regelmatig een blog of een nieuwsbrief en heb je behoefte aan nieuwe, creatieve invalshoeken? Merk je dat je op netwerkborrels steeds hetzelfde verhaal vertelt en wil je een keer verrassend uit de hoek komen?

Tijdens de workshop Je onderneming als roman gaan we op een frisse, prikkelende manier aan de slag met schrijven. We gaan op zoek naar de verhalen van jouw onderneming en trainen het kijken met een creatieve blik. Dit doen we door middel van speciaal ontwikkelde brainstormsessies en schrijfoefeningen. Aan het einde van de avond zal je niet alleen inspiratie hebben opgedaan, maar heb je ook daadwerkelijk materiaal om thuis aan verder te werken.

Omdat er altijd wordt gewerkt met een kleine groep deelnemers, komt iedereen uitgebreid aan bod.

Met de kennis die je in de workshop opdoet, zal je voortaan:

  • Een beter beeld hebben van je missie als ondernemer.
  • Op netwerkborrels een onvergetelijke indruk achterlaten. Jij bent niet langer de persoon die zegt: ‘ik ben orthodontist’ maar degene die zegt ‘ik zorg ervoor dat mensen vol zelfvertrouwen kunnen glimlachen’.
  • Op een prikkelende manier over je onderneming kunnen vertellen en schrijven en mensen met verhalen duidelijk maken wat je doet en waarom dat belangrijk is.
  • Makkelijker nieuwe, creatieve invalshoeken kunnen bedenken voor verhalen rondom je onderneming. Een nieuwe blog schrijven is niet langer een probleem.

De kosten van de workshop bedragen 110,00 exclusief 21% btw (€ 133,10 inclusief). Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal + eten en drinken op locatie (vegetarische opties aanwezig). Je ontvangt na afloop van de workshop ook nog een exemplaar van mijn boek Dansende tongen. De workshop wordt gegeven in Rotterdam.

Op dit moment is er geen masterclass ingepland. Via het onderstaande formulier blijf je op de hoogte en weet je als eerste wanneer de masterclass weer gegeven wordt.

Blijf op de hoogte van 'je onderneming als roman'