Teksten verhaal ondernemers voorlezen boek

WEB<TEXT>
Content schrijven voor je website

Vraagt iedereen je al maanden (of misschien wel jaren) wanneer je website nou eindelijk online komt? Zeg je dan steeds dapper ‘bijna’ maar blijf je het toch iedere keer weer voor je uitschuiven? Kortom: kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de tekst voor je website?

Volg de workshop WEB<text> en stop met het worstelen met woorden. Verdoe je tijd niet langer met zuchten en ga aan de slag. Web<text> is een ‘hands on’ training, waarin je binnen een paar uur met de hulp van experts je websitetekst gaat maken. Binnen een paar uur heb je de kern van je content gereed.

Deze workshop geef ik samen met Mariken de Ruiter (WordPress webdesigner) van Designlab. Zij weet precies waar een goede webtekst aan moet voldoen en hoe de tekst moeten worden ingedeeld.

De kosten van de workshop bedragen 110,00 exclusief 21% btw (€ 133,10 inclusief). Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal + koffie, thee en koekjes.

Op dit moment staat deze workshop nog niet ingepland. Wil jij als eerste weten wanneer deze workshop weer wordt gegeven? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt een mailtje als de nieuwe datum bekend is.

Blijf op de hoogte van 'WEBtext: content schrijven voor je website'